Anlık Bildirim

SmoothCreations'dan 20.000$'lık Linkin Park temalı bilgisayar

SmoothCreations'dan 20.000$'lık Linkin Park temalı bilgisayar

Linkin Park ülkemizde de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan, yaptığı müzik türünün son dönemdeki en başarılı topluluklarından biri. Adı Diamond'un yüksek performanslı ekran kartlarlarına sistemlerinde yer vermesi ile geçtiğimiz yaz aylarında sık sık gündeme gelen, performans ve tasarım odaklı bilgisayar üreticisi SmoothCreations, Linkin Park temaslı yeni çoklu ortma bilgisayarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Boyut, tasarım ve konfigürasyonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bilgisayar, fiyatıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor.

SmoothCreations firması tarafından Smooth HD SCinema olarak isimlendirilen medya bilgisayarına Silverstone tarafından hazırlanan LC 18 isimli ve Linkin Park temaslı kasa ev sahiplliği yapıyor. 50" Samsung plazma ve Klipsch THX Ultra ses sistemiyle gelen sisteme Intel'in X48 yonga setli anakartı yataklık ediyor ve Intel'in satılmakta olan en güçlü işlemcisi diyebileceğimiz 3.2GHz'lik Core 2 Extreme QX9770 modeli güç veriyor. G.Skill tarafından hazırlanan 8GB kapasiteli DDR3 kitiyle donatılan HTPC'nin grafik ihtiyacınıysa BFG tarafından hazırlanan 2x GeForce GTX 260 karşılıyor.

Western Digital tarafından hazırlanan sabit disklerle donatılan bilgisayar tercihe ve bütçeye göre 10TB'a kadar depolama alanı sunabiliyor. Optik sürücü olarak Blu-ray ile gelen ve 1000 watt'lık Silverstone güç kaynağı ile beslenen sistemde, ATi 650 PCIe TV alıcısına da yer verilmiş. Logitech'in kablosuz klavye-fare ikilisiyle gelen medya bilgisayarının baz modeli için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 19975$. Tasarımı ve özellikleriyle öne çıkan Linkin Park temalı bilgisayara bütçesi el veren müzik severlerin ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim