Anlık Bildirim

Sony Ericsson Android 2.0'ı kullanacak

Sony Ericsson'un Asya Pazarından sorumlu yöneticisi Peter Ang, firmanın ilk Android tabanlı modellerinde Android 1.0 ve 1.5 sürümleri yerine Android 2.0'ı kullanacaklarını açıkladı. Tayvan'da yeni modellerin tanıtımında bu konu hakkında çok konuşmayan Ang, DigiTimes'a yaptığı özel açıklamada Android 2.0'ın multimedya özelliklerinin 1.5'e göre daha gelişmiş olacağını söyledi. Dedikodularda Android 2.0'ın multimedya,özellikle Twitter gibi sosyal ağlarla daha verimli çalışacağını iddia ediyor.

Ang bunun yanı sıra son zamanlarda sıkça dile getirilen Sony Ericsson'un Android için WM ve Symbian'lı modelleri üretmeyeceği yönündeki dedikoduları da yalanlayarak, Symbian ve Windows Mobile'ın önümüzdeki yıllarda da Sony Ericsson'un modellerinde kullanacağı önemli işletim sistemlerinden olacağını açıkladı.

Üç işletim sistemininde bir çok modelde kullanılması Sony Ericsson'un son yıllardaki kötü stratejilerden dolayı iyice tepe taklak olan satış grafiğinin yeniden ivmelenmesi için iyi bir fırsat gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim