Anlık Bildirim

Sony Ericsson MBW-150 serisi saatler; kol saatleri de Bluetooth'landı

Sony Ericsson, merakla beklenen MBW-150 serisi saatlerin üzerindeki kapalı perdeleri bir süre önce kaldırdı.

Saatlerin en çok dikkat çeken iki özelliği Bluetooth ve OLED ekran desteği. Telefonunuza herhangi bir çağrı geldiğinde ya da size mesaj atıldığında saat titreşerek sizi uyarıyor ve OLED ekranda arayanın kişinin kimliğini görebiliyoruz. Saatin yaklaşık on metre kapsama alanı bulunuyor ve telefonunuzdan daha fazla uzaklaşırsanız saat yine titreşerek kullanıcıyı mesafe konusunda uyarıyor.

Bluetooth destekli saatler aracılığıyla telefonumuzdaki şarkıları da yönetebiliyoruz. Bunun için saatlerin sol kısmında üç ayrı tuş bulunuyor. (Duraklatma, oynatma, değiştirme) Saatler özellikle müzik severlerin ilgisini yoğun bir şekilde çekecek gibi görünüyor. Saatlerde ayrıca otomatik eşleme özelliği de yer alıyor. Bu özellik sayesinde telefona Bluetooth aracılığıyla zaman kaybı olmaksızın bağlanabiliyoruz.

Sony Ericsson MBW-150 serisi saatler; kol saatleri de Bluetooth'landı

Saatler klasik, yönetici ve müzik olmak üzere üç versiyonda piyasaya sürülecek. Saatlerin arasında tasarım ve kullanılan malzeme açısından farklılıklar bulunmasına rağmen teknik açıdan herhangi bir farklılık söz konusu değil. Değişik tüketici kitlelerinin ilgisinin çekilmesi hedeflenmiş. Klasik versiyonda siyah deri sap ve çelik gövde kullanılmış. Yönetici versiyonunda paslanmaz çelik sap kullanılmış. Müzik versiyonu ise siyah ve turuncu renk kombinasyonuna sahip.

Sony Ericsson MBW-150 serisi saatler; kol saatleri de Bluetooth'landı

Saatlerde şarj edilebilir batarya kullanılmış ve bataryalarda şarj tutma kapasitesinin zamanla azalma olasılığı minimuma indirgenmiş .Saatlerin yaklaşık 399$ civarında, 2007 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim