Anlık Bildirim

FSM Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışmaları havadan görüntülendi

Yaz tatilinin başlaması ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de asfalt yenileme çalışmaları başladı. Büyük bir özveriyle sürdürülen çalışmalar havadan da görüntülendi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) 27 Haziran tarihinde başlayan asfalt yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlk 4 şeritte yapılan asfalt yenileme çalışmalar havadan da görüntülendi.

İlginç uygulama

24 saat aralıksız yapılan çalışmalarda önce bozulmuş asfalt iş makineleri ile kazınarak temizleniyor. Ardından ortaya çıkan demir tabyalar kumlanarak pastan arındırılıyor. Sonrasında ise iki farklı izolasyon malzemesiyle boyandıktan sonra özel bir asfalt ile kaplanıyor.

Hali hazırda izolasyon süreci devam etmekte. İzolasyon malzemesinin sürülme aşamasında güneşten ve yağmurdan etkilenmemesi için köprü üzerine hareketli çadırlar kuruldu. Ayrıca çalışmalar havadan fotoğraflandı.

Köprünün güney bölümünde süren çalışmaların tamamlanmasının ardından trafik yeni yapılan bölüme geçirilerek kuzey tarafta aynı çalışma tekrar edilecek. Köprünün tamamlanma ve trafiğe açılış tarihi olarak Karayolları Genel Müdürlüğü 17 Ağustos 2019 tarihini vermişti.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7961 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fsm, fsm köprüsü ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim