Anlık Bildirim

Sparkle özel tasarımlı GeForce GTX 580 Calibre modelini tanıttı

Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından Sparkle, özel tasarımlı GeForce GTX 580 modelini lansman günüyle eş zamanlı olarak duyuran az sayıdaki üreticiden biri olmayı başardı. Standart ve Calibre olmak üzere GeForce GTX 580 tabanlı iki yeni model hazırlayan Sparkle, Calibre modelinde Arctic Cooling üretimi üç fanlı özel soğutucu kullanıyor.

Her ikisi de Nvidia'nın GF110 GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ekran kartları, 512x paralel işlem birimiyle geliyorlar. 384-bit bellek veri yolu desteğine ve 1536MB GDDR5 bellek kapsitesine sahip olan ekran kartlarından standart olan model 772MHz GPU, 1544MHz paralel işlemci ve 4008MHz bellek saat hızlarında çalışıyor.

Özel tasarımlı Calibre modeli ise fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor. Nvidia'nın Vapor Chamber teknolojili referans soğutucusu yerine Arctic Cooling'in yüksek performanslı Accelero Xtreme soğutucusunu kullanan ekran Calibre X580, 810MHz GPU, 1620MHz paralel işlemci ve 4032MHz bellek saat hızlarında görev yapıyor.

Sparkle tarafından üç yıllık garanti ile önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen yeni kartlardan standart olan model, Avrupa listelerine 465 Avro seviyesinden giriş yapıyor.

Sparkle özel tasarımlı GeForce GTX 580 Calibre modelini tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim