Anlık Bildirim

Su parkları için hiper gerçekçi robot yunus geliştirildi

Edge Innovations şirketi, su parklarında şov yapmak üzere geliştirdiği son derece gerçekçi robot yunusları duyurdu. Şirket bu tür robotların, tutsak hayvanların yerini alabileceğine inanıyor.

Su parkları için hiper gerçekçi robot yunus geliştirildi Tam Boyutta Gör

Amerikan mühendislik şirketi Edge Innovations, gerçeğinden neredeyse ayırt edilemeyen bir robot yunus geliştirdi. Bu robot yunusların su parklarındaki gerçek yunusların yerini alması hedefleniyor.

Fiyatı 3 ila 5 milyon dolar arasında

Şirket, Hollywood filmlerinde her yerde bulunan animatronik robotların, zaman ilerledikçe, yaşayan tutsak deniz hayvanlarının yerini alabileceğini umuyor. Edge Innovations CEO'su Walt Conti'ye göre, çeşitli deneylerde ve şovlarda kullanılan yaklaşık 3.000 yunustan bahsediyoruz. Animatronic robotlar bir fark yaratabilir. Örneğin, yaklaşık 20 Avrupa eyaleti, sirklerde vahşi hayvanların bulunmasını çoktan yasaklamış veya kısıtlamış durumda.

Robot yunusun uzunluğu 2,5 metre, ağırlığı 250 kilogram. Cildi tıbbi sınıf silikondan yapılmış ve fiyatı 3 ila 5 milyon dolar arasında. Edge Innovations, bir gün robotik büyük beyaz köpekbalıklarının ve hatta milyonlarca yıl önce yaşamış Jurassic sürüngenlerin bulunduğu bir havuzda herkesin yüzebileceğine inanıyor. Edge Innovations  ayrıca Hollywood'un gişe rekorları kıran filmleri “Free Willy”, “Deep Blue Sea” ve “Anaconda” da kullanılan su yaratıklarını tasarladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6001 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Edge Innovations, robot yunus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim