Anlık Bildirim

The Sims'de Hayal Kırıklığı

Maxis'in merakla beklenen yeni oyunu SimsVille şok bir karala iptal edildi. Maxis,2002 yılının ocak ayında piyasada olması beklenen yeni oyunu SimsVille'in iptal edildiğini duyurdu.Aslında oyun,Tüm The Sims fanatikleri tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyordu..

Peki bu ani kararın sebebi ne idi? Maxis'in pazarlama müdürü Patrick Bucchner bu sorulara cevap veriyor. "Öncelikle bu kararın tamamen Maxis taranfından verildiğini,olay ile yayıncı firma Electronic Arts'ın hiçbir ilgisinin bulunmadığını açıkladı.Ve sözlerine şöyle devam etmiş:"SimsVille nin iptal kararının ardında bir kaç neden yatıyor.Bunlardan en önemlisi ise,Oyunda gerçekleşmesine istediğimiz bir çok özelliğin,Zaten The Sims için geliştirilen son genişleme paketi olan Hot Date'de bulunmasaydı,hatırlayacağınız gibi Hot Date'de ilk kez sim lere evlerinin dışlarına çıkarmış ve onlarara sosyal bir hayat kazandırmıştık.

Geçte olsa SimVille nin Hot Date'in çok ötesine geçemeyeceğini gördük.Ve bu zor kararı verdik,Ancak iptal kararının ardında yatan tek neden bu değil.Muhteşem olduğunu düşündüğüm grafik motorunun yanına ne yazık ki aynı mükemmellikte bir oyun koyamadığımızı düşünüyoruz.SimVille yi iptal etmiş olabiliriz,Ancak bu karar oyuncuları ve özellikle The Sims fanatiklerini fazla üzmesin.Çünkü oyunda yer alan hemen her türlü özellik The Sims için geliştireceğimiz yeni pakette yer alacak.Böylece bizde kendimizi affettirmeyi başaracağız."Bakalım The Sims fanatikleri ne tepki verecekler... Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim