Anlık Bildirim

Trust yeni oyuncu klavyesi ve faresini duyurdu

Trust markası bu hafta oyunculara yönelik olarak Trust GXT 863 Mazz RGB mekanik klavye ve Trust GXT 922 Ybar RGB kablolu faresini duyurdu. Satışlar İngiltere’de başlıyor.

Trust GXT 863 Mazz özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de iyi bir kitlesi olan ve fiyat-performans ürünleri ile maliyeti düşünenleri hedefleyen Trust markası bu hafta yeni bir oyuncu klavyesi ile oyuncu faresini duyurdu. 

Trust GXT 863 Mazz özellikleri ve fiyatı

Trust GXT 863 Mazz oyuncu klavyesi mekanik Outemu RED anahtarlar kullanıyor ve 50 milyon basışa kadar garanti sunuyor. Anahtarların tetikleme gücü 50 g ve hareket noktası da sadece 2mm. Bu sayede oyunlarda hızlı geri dönüşler alınabiliyor. 

Çoklu tuş basışını engelleyen ve her bir tuşun klavye tarafından bağımsız olarak tarandığı N-key Rollover özelliği olan klavyede 14 farklı RGB aydınlatma profili de yer alıyor. Trust GXT 863 Mazz oyuncu klavyesi için 45 Pound fiyat etiketi belirlenmiş. 

Trust GXT 922 Ybar özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Trust GXT 922 Ybar özellikleri ve fiyatı

Trust GXT 922 Ybar oyuncu faresi ise kablolu yapıda ve tam RGB aydınlatma tasarımına sahip. Hızlı bir optik sensörü olan fare 200-7200 DPI arasında hızlı geçişler yapabiliyor. Toplam 6 hassas tuş programlanabiliyor. Trust GXT 922 Ybar için de 23 Pound söz konusu. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim