Anlık Bildirim

Yeni Bluetooth Cihazlar 3: Mp3 Player, Tahta kalemi, Araba Hoparlör Mikrofon

Hem Mp3 Player hemde telefon kulaklığını bir arada istiyorsanız bunuda Sony Ericsson düşünmüş ve HBM-30'u çıkarmış. Bu sayede kablosuz kulaklık ve çantanızda çalan Memory Stick Pro destekli Mp3 Player bir yana telefonlarınız geldiğinde aynı kulaklık ile cevaplamak bir yana. Kısaca her yandan tercih edilebilecek bir ürün. En son çıkan Memory Stick'ler ile kapasitesi 2 Gb'a kadar varabiliyor. Dinylebildiğiniz formatlar Mp3 ve kayıpsız format olan ATRAC3 dosyalarını kayıt edip çalabilen cihazın web sitesi burda. Fiyatı 270$ civarı unutmayın kablosuz bluetooth telefon kulaklığı dahil.

Kablosuz bluetooth araba için optimize hoparlör mikrofon kiti. Motorola, Nokia ve Ericsson'dan gelen ürün genelde cep telefonlarına yönelik bir eller serbest konuşma imkanı tanıyan bir cihaz olarak geliştirilmiş. Daha çok kullanım alanı ise tabii ki ellerin mutlak serbest kalması gereken araba ortamları . Fakat bluetooth sayesinde tüm pda'ler, notebook'lar ve bilgisayarlar ile uyumlular. Kişilerin böyle bir üründe bulabilecekleri şeyler çok farklı olacağından şimdiden tahmin etmek zor ama kablosuz bir hoparlör mikrofon seti bluetooth camiasında. Araba kitlerinin fiyatları 130-190$ arasında değişebilmekte ama unutmayın bu tür ürünler diğer Bluetooth uyumlu telefonlarlada çalıştığından her türlü telefon değişiminizde her telefona uyacağından ileri doğru bir yatırım sayılabilir.

Birde iş toplantısı sırasında tahtada yazdıklarınızı renklerine kadar aynı anda odadaki bluetooth cihazlarına aktarmak yada sonunda direkt not olarak saklamak istermiydiniz. Son zamanlarda yazdıklarınızı dijital olarak not alan kalemler popüler olduğuna göre, çizdiğiniz resimleride dağıtan kalemler neden popüler olmasın. İşte bu işe el atan firma e-beam firması çok ilginç bir şekilde size bu imkanı bluetooth'uda bir yerde entegre ederek gerçekleştiriyor. Diğer ilginç bir uygulaması ise bir projector entegresi ile mouse tarzı bilgisayarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Ayrtıntılı bilgi burda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim