Anlık Bildirim

Yerli inceleme siteleri: Darkhardware

» MSI RS3M incelememizde

"Sonuç olarak RS3M, pek çok ihtiyaca karşılık verebilen, performanslı ve kararlı bir anakart. Bütünleşik ses, yerel ağ bağlantısı ve grafik özellikleri ile, giriş seviyesi Pentium 4 bazlı bir sistem için ideal sayılabilir. En yeni oyunlarla fazla ilgili değilseniz, üzerinde bulunan grafik işlemcisi de tatmin edici olacaktır."

» OCZ Ultra 5 Termal Macun & OCZ Copper BGA Ramsink

"OCZ'nin bakır soğutucularının boyutları 16 x 13 x 9mm. Standart bir BGA belleğin 12 x 12 mm boyutlarında olduğunu düşünürsek, soğutucuları belleklere takmakta zorluk çekmeyeceğinizi söyleyebiliriz. Elimizdeki eski CoolerMaster bellek heatsinkleri ile yanyana getirdiğimizde, hem OCZ'nin ürünlerinin pek de küçük olmadığını gördük, hem de CoolerMaster'in soğutucularından çok daha ince işlenmiş, çok daha geniş yüzey alanına sahip olduklarını farkettik."

» ABIT AI7 ve IC7-MAX3

"µGuru sistemi ise çok derinlere girmeden overclock ile uğraşacak kullanıcı için bulunmaz nimet. Overclock işini iyice kavramış ve herşeyi kendisi kontrol etmek isteyen donanım canavarları ise µGuru'yı pek memnuniyetle karşılamayabilir.

AI7'nin en güçlü yönü, BIOS'undaki çok gelişmiş donanım izleme ekranları. Özellikle 5 fanın da hızının okunabilmesi bizi oldukça etkiledi. Fan EQ sistemiyle gelen hız kontrol olanakları da cazip."

"AVerMedia AVerTV USB 2.0, adından da anlaşılabileceği gibi, USB 2.0 arabirimi üzerinden çalışan harici bir TV kartı. Boyutları ve ağırlığı göz önüne alındığında, tam anlamıyla taşınabilir bir cihazla karşı karşıya olduğumuzu söylersek, abartmış olmayız. Cihazın boyutları tam olarak 90x86x17 mm; ince olduğu için dizüstü bilgisayarınızla aynı çantaya kolaylıkla sığdırabilirsiniz. Hatta, çantada bir sigara paketi kadar bile yer tutmuyor. Taşıma sırasında zarar görmemesi için, kartla birlikte bir de taşıma kılıfı veriliyor. AVerTV USB 2.0, 720x576 PAL ve 720x480 NTSC biçimlerindeki yayınlarla uyumlu. "


» Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0

"Fare internet ve masaüstü uygulamaları için çok uygun, önceden dediğim gibi belki yüksek çözünürlükte çalışan profesyonel kullanıcıları tatmin etmeyebilir ama giriş seviyesi kullanıcılara fazlasıyla yeterli. Tasarımı ve teknolojisiyle kullanılmayı hakediyor. Üstelik çok az pil harcaması, kablosuz farelerdeki en büyük sıkıntıya da ortadan kaldırıyor. En büyük eksiği ise tekere yeni eklenen iki eksenin oyunlarda verimli kullanılamaması. Ancak bunun yazılımının güncellenmesiyle ortadan kalbileceğini de eklemeliyim. "

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim