Anlık Bildirim

2019 Hyundai Tucson, dizel hibrid versiyonla gelecek

2019 Hyundai Tucson bu yıl bitmeden Avrupa'da satışa sunulacak. Makyajlı Tucson'un motor seçenekleri arasında 2.0 litrelik dizel hibrid seçeneği de bulunacak. Bu sayede yakıt verimliliği %7 artacak.

2019 Hyundai Tucson, dizel hibrid versiyonla gelecek Tam Boyutta Gör
 

Güncellenen tasarımı ve yeni güvenlik asistanlarıyla ilk olarak mart ayındaki New York Otomobil Fuarı’nda sergilenen 2019 Hyundai Tucson’un üretimine başlandı. Koreli üretici, makyajlı Hyundai Tucson’un 48 V sistemle desteklenen dizel-hafif hibrid teknolojisine sahip ilk modeli olacağını duyurdu.

Koreli üreticinin ilk kez Hyundai Tucson’da kullanacağı hafif hibrid teknolojisi, aracın Avrupa versiyonundaki en güçlü dizel motoru olan 183 beygirlik 2.0 litre ünitede kullanılacak. 0.44 kWh 48 volt’luk lityum iyon bataryaya sahip olan hibrid sistem, hızlanma esnasında araca 12 kW’lık bir destek sağlayacak. Bu sayede %7 daha fazla yakıt verimliliği sağlanırken, karbon dioksit salınımı da azaltılarak Hyundai’nin “daha temiz bir gelecek” sözü için ilk adım atılmış olacak.

1.6 litre dizel hibrid 2019'da gelecek 

2019 Hyundai Tucson’un 183 beygirlik 2.0 litre turbo dizel motorunda dört çeker sistem standart olarak sunulacak. 6 ileri manuel şanzıman ile satışa sunulacak versiyonda dileyen müşteriler 8 ileri otomatik şanzımanı tercih edebilecek. 2019 itibariyle 48 V hafif hibrid teknolojisi Hyundai Tucson’un yeni Smart Stream 1.6 litre dizel motorunda da kullanılmaya başlanacak.

2019 Hyundai Tucson’un üretimine haziran ayı itibariyle başlandı. New York Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştiren aracın Avrupa lansmanı önümüzdeki haftalarda yapılacak. Bu yıl bitmeden satışa sunulacak 2019 Hyundai Tucson hakkındaki detaylı bilgiler lansman sırasında ortaya çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim