Anlık Bildirim

2020 Seat Leon'un tasarımı ortaya çıktı

2020 Seat Leon'un tasarımını neredeyse tamamen ortaya çıkaran fotoğraflar sızdırıldı. Yeni Leon'un tasarımı ve diğer tüm detayları, 28 Ocak yani bugün yapılacak resmi tanıtımda belli olacak.

2020 Seat Leon'un tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

2020 Seat Leon’u şimdiye dek ya kamuflajlı olarak ya da paylaşılan resmi ipuçları vasıtasıyla kısmen görmüştük. Dün sızdırılan bu fotoğraflar ise yeni Leon’un tasarımını neredeyse tamamen ortaya çıkarmış.

Paylaşılan görsellere baktığımızda, 2020 Seat Leon’un ön tarafında markanın büyük SUV modeli Tarraco’dan esintiler görüyoruz. Öne çıkarılan burun kısmı, küçük altıgen ızgara ve LED aydınlatmaları iki model arasındaki benzerlikler olarak sıralayabiliriz. 2020 Seat Leon’un arka bölümünde ise LED şeritle birbirine bağlanan yeni stoplar ve fontu değişen Leon yazısı dikkat çekiyor.

2020 Seat Leon'un tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Genel hatlarıyla oldukça sade bir tasarıma sahip olduğu görülen 2020 Seat Leon, grubun MQB platformu üzerine inşa edilerek yeni Golf ve Octavia’nın platform ikizi olacak. Bu geçişle birlikte yeni Leon’un aks mesafesinde gözle görülür bir artış yaşanacak. 2020 Seat Leon’un sızdırılan fotoğrafları arasında iç mekana dair bir görüntü yok. Fakat burada da ambiyans aydınlatması, geniş bir bilgi-eğlence ekranı ve yeni vites düğmesi gibi daha modern detaylara yer verileceğini biliyoruz.

2020 Seat Leon’un tüm detaylarını görmek için çok beklememize gerek yok. Otomobilin tanıtımı 28 Ocak’ta yani bugün yapılacak. Biz de tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12253 kez okundu.
48 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2020 seat leon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim