Anlık Bildirim

2,5" Harddisk'lerle RAID Performansı

Herkesin bildiği gibi Notebook sürücüleri olan 2.5 inch'lik sürücüler 4200 rpm'de çalışıyorlar ve buradan gelen büyük bir yavaşlıkları mevcut. Ancak üstünlükleride yok değil. Sesiz çalışmları odanızı sesiz yapabilirken aynı şekilde az ısı üretmeleri daha az açlışan fan manasına gelebilir.

Tomshardware'de yapılan testlerde notebook sürücülerinin Raid 0 konumunda bile iken malup olmaları normal birşey ama notebook sürücülerinin günümüzün masa üstü hdd'leri ile farkını görmek açıdan çok güzel bir test olmuş.

Fiyat açısından da el yakan sürücüler sadece aşırı sesiz ortamlarda kullanılması için kullanılabilir. Tabii her notebook'un içersinde birer tane olduğunu unutmayalım. Yazıda denildiğine göre masa üstü bir hdd 35 watt haracayabilirken notebook hdd'si sadece 15 watt harcamakta. Yani belki 24 saat çalışan dsl ve cable zaten bandwith kısıtlı olan sunucularında kullanılabilir. Siz ne olursa olsun bir notebook hdd'sinin performansına bakmak ve acımak için gidin bir bakın. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim