Anlık Bildirim

7 inçlik Galaxy Tab 2 için Jelly Bean güncellemesi başladı


Samsung'un geçen yıl ki popüler Galaxy Tab tablet serisini devam ettirdiği Galaxy Tab 2 modelleri, Android 4.0 işletim sistemi ile piyasaya sürülmüştü. Bir süredir kullanıcıların beklediği 4.1 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Galaxy Tab 2 7.0 için başlayan güncelleme şu an sadece Fransa'da erişilebilir durumda. Ancak kısa süre sonra tüm Avrupa ülkelerinde güncellemenin yayınlanması bekleniyor.

Galaxy Tab 2 7.0 modelinde 7 inçlik 1024 x 600 piksel çözünürlükte ekran, 1GHz saat hızında çalışan TI OMAP 4430 çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB/16GB/32GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 3MP arka / VGA ön kamera, WiFi, Bluetooth şeklinde özellikler bulunmaktaydı. İngiltere'de 8GB versiyonu 147 pound seviyesine kadar indi.

Güncelleme Galaxy Tab 2 7.0 modelinin WiFi versiyonu için geçerli. 3G versiyonlarının ne zaman güncelleme alacağı bilinmiyor.

Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi ile Project Butter teknolojisi ile daha hızlı arayüz, TouchWiz Nature kullanıcı arayüzü, Google Now dijital asistan, çevrimdışı dikte özelliği gibi pek çok önemli özellik Galaxy Tab 2 7.0 WiFi kullanıcılarını bekliyor olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim