Anlık Bildirim

ASUS Eee Pad Transformer Android 3.2 güncellemesini yarın alıyor


ASUS firması piyasada en hızlı satılan tableti olan Eee Pad Transformer modeli için hiç bir  desteği eksik bırakmıyor. Piyasaya çıktığında stok sıkıntısı yaşamaya başlayan Transformer modeli için ASUS üretim kapasitesini iki katına çıkarmış ve son üç ayda yaklaşık 800 bin sevkiyat ile müşterilerini rahatlatmıştı.
1GHz hızında NVIDIA Tegra 2 işlemcisi, 1GB RAM'i, 10.1 inç IPS dokunmatik ekranı, 16GB/32GB bellek kapasitesi, USB 2.0 portu, WiFi, Bluetooth bağlantısı ve en önemlisi ekstra batarya ve USB bağlantıları sunan klavye docku ile büyük ilgi gören Transformer modeli piyasaya Android 3.0 işletim sistemi ile sürülmüş ve 3.1 güncellemesini ilk alan modellerden birisi olmuştu.
Henüz pek çok tablet modeli 3.1 güncellemesini almadan Transformer modeli yarın 3.2 güncellemesini almaya başlayacak. Twitter hesabından yaptığı duyuruda ASUS yeni güncellemenin yayınlanma tarihi olarak 28 Temmuz tarihini işaret etti.
Android 3.2 güncellemesi daha fazla kişiselleştirme seçenekleri, uygulamalarda zoom özelliği, SD kart ile medya senkronizasyonu gibi özelliklerle geliştiricilerin Ice Cream Sandwich sürümü öncesi son hazırlıklarını yapacakları versiyon olacak.
Transformer modeli henüz 30 gün önce 3.1 güncellemesini almıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3720 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim