Anlık Bildirim

AT&T ve Harman aracınızı LTE bağlantı noktasına çeviriyor

Aracınıza hücresel veri bağlantısı desteği sağlamak istiyorsanız Harman Spark adaptörü tam size göre. OBD II üzerinden aracınızı bir LTE noktasına dönüştürebilirsiniz.

Araçların tarama bağlantısı yani OBD II üzerinden bağlanarak telefonunuza pek çok farklı bilgiyi ileten adaptörler son dönemde moda oldu. AT&T ve Harman ise teknolojiyi bir adım öteye taşıyor.

Harman Spark özellikleri ve fiyatı

Spark adı verilen adaptör aracınızı LTE bağlantı noktasına çeviriyor. Aylık 5$ karşılığında AT&T operatörünün LTE hizmetini aracınıza entegre edebiliyorsunuz. Böylece herhangi bir yerde internete bağlantınız oluyor.

Spark ayrıca WiFi bağlantı noktası ile ayrı bir versiyon olarak da satılacak. Bu versiyonun aylık farklı bir ödemesinin olacağı belirtiliyor. 8 cihaza kadar WiFi üzerinden LTE bağlantısını kullandırabiliyor.

Adaptörün diğer özellikleri arasında kaza anında sürücü ile iletişime geçerek yardım sunma, aracın arıza çıkarabilecek noktalarını tespit edebilme, çalınma durumunda güvenlik güçlerine uyarı verme, uygulama üzerinden park yeri rezerve etme, sürüş bilgilerini analiz ederek tavsiyelerde bulunma yer alıyor.

Harman Spark adaptörü 1996 ve sonrası hemen tüm araçlarla uyumlu. Tek olarak alındığında abonelik hariç 80$ ücreti var. Galaxy S9 serisi veya Note 9 ile birlikte 30$’a düşüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim