Anlık Bildirim

Opera, kripto para cüzdanlı tarayıcısını masaüstüne getirdi

Opera Labs tarayıcısı ile artık hem bir kripto para cüzdanına sahip olabilir hem de destekleyen platformlarda kripto paralarınız ile alışveriş yapabilirsiniz.

Kripto para dünyasına ilgisini saklamayan Opera, bir süre önce tarayıcısındaki döviz çevirici eklentisini güncelleyerek kripto paraları da eklemişti. Sonrasında ise Android için kripto para cüzdanlı bir tarayıcı geliştirmişti. Tarayıcı şimdi masaüstüne geliyor.

Opera Labs neler sunuyor?

Ethereum tabanlı olarak geliştirilen Opera Browser with Crypto Wallet ya da Opera Labs, entegre cüzdanı sayesinde kolay bir şekilde Ethereum cüzdanı oluşturmanızı ve ERC20 tabanlı paraları saklamanıza olanak tanıyor.

Ayrıca kripto takas platformu Coinbase ile entegre olduğu için de destekleyen tüm platformlarda kripto paralarınızı kullanarak alışveriş yapabiliyorsunuz. Yine Android test kullanıcıları artık masaüstü ile eşleşebilecek ve giriş yaparken parmak izi okuyucusunu kullanabilecekler.

Opera Labs şimdilik seçili bir kapalı grup ile testlere başladı. Davetiyeler test kullanıcılarına ulaşmış durumda. Nihai sürüm için ise biraz daha beklemek gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim