Anlık Bildirim

Acer, Windows 8 işletim sistemli yeni Ultrabook modelini tanıttı

TravelMate adı altında birçok farklı ihtiyaca uygun olarak bilgisayar çözümleri üreten Acer, bu aile içerisine TravelMate X313 isimli Windows 8 işletim sistemine sahip yeni Ultrabook modelini eklediğini duyurdu.
Kızaklı bir yapıda hazırlanan Acer TravelMate X313, bu sayede hem tabet hem de dizüstü bilgisayar formunda rahatlıkla kullanılabiliyor. Üzerinde 11.6-inç 1366 x 768 piksel dokunmatik bir ekran barındıran ve gücünü Intel Core i5-3339Y ya da Core i3-3229Y işlemci seçeneklerinden, 60GB ya da 120GB depolama birimlerinden, Intel HD 4000 Grafik biriminden ve 4GB'a kadar arttırılabilir RAM miktarından alan bilgisayar, 40 Wh dahili bataryası ile 8 saat aktif kullanım ömrü ortaya koyuyor. Sağlam alüminyum malzeme ile üretilmiş bir gövde yapısıyla gelen X313, işletim sistemi tarafında ise Microsoft Windows 8 Pro kullanıyor. 
Beraberinde firmanın özel koruma ve kontrol yazılımlarıyla gelen Acer TravelMate X313 klavyeli tablet bilgisayar modeli, 1,352$'dan başlayan fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim