Anlık Bildirim

Acer'ın Tegra 3'lü iki yeni tableti Iconia Tab A510 ve A511 olabilir


Geçtiğimiz yıl Tegra 2 işlemcili modellerin gövde gösterisine sahne olan tüketici elektroniği fuarı CES, bu yıl Tegra 3'lü modellere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Tayvanlı elektronik üreticisi Acer Iconia Tab A ve W serisi tabletleriyle beklendiği kadar olmasa da iyi bir satış grafiği yakalamıştı. Nvidia Tegra 2 ve AMD Fusion serisi işlemciler kullanan ilk nesil Acer tabletleri yerini 4 çekirdekli modellere bırakıyor.

Notebook Italia sitesinin Acer destek sayfasında farkettiği A510 ve A511 modellerine ait xml dosyaları yeni modeller hakkında ipuçları veriyor. 

Acer elini çabuk tutarak 4 çekirdekli Nvidia Tegra 3 platformunu barındıran ürünlerini piyasaya sürmeyi planlıyor. Xml dosyasında ekran çözünürlüğü 1280 x 800 olan, Nvidia Tegra 3 platformunda çalışacak bir tablete işaret ediliyor. A510 sadece WiFi versiyonu olacakken, A511 3G opsiyonlu olanını tanımlıyor. Bu tahminin kaynağı ise hali hazırdaki A501 ve A500 modellerinin özellikleri.

Ekranların yine 10 inç olacağı tahmin ediliyor. İşletim sistemi tarafında ise Android 4.0 Ice Cream Sandwich olması büyük ihtimal. Xml dosyaları siteden kaldırıldığı için fazla bir bilgi yok. Ancak CES 2012'de Acer'ın bir sürpriz yapma olasılığı yüksek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim