Anlık Bildirim

Alienware ve Crytek işbirliğine gidiyor

Alienware ve Crytek işbirliğine gidiyor

Oyun dünyasının popüler bağımsız geliştirici firmalarında Crytek ve yüksek performanslı oyun sistemlerinin öncğlerinden Alienware daha iyi bir oyun deneyimi için önemli bir işbirliğine imza attıklarını duyurdu.

İşbirliği kapsamında Alienware AlienFX aydınlatma kontrol yazılım, Crytek'in CryEngine oyun geliştirme platformuna entegre edilecek. Ayrıca Linux destekli CryEngine platformunun geliştirilmesi ve teşvik edilmesi için Alienware sistemleri de Crytek'in kullanımına sunuldu.

AlienFX aydınlatma kontrol yazılımı sadece Alienware sistemlerinde bulunuyor ve oyuncuların Alienware sistemlerindeki aydınlatma bölgelerinde kendi özel aydınlatma temalarını ve özel efektlerini yaratmalarına olanak sağlıyor. 

İşbirliği sayesinde geliştiriciler sinematik ara sahneler, animasyonlar ve CryEngine platformuna özgü FlowGraph komut dizeleri gibi oyun içi etkinlikler oluşturabilecek. Ayrıca Alienware sistemlerinin oyuncunun sağlık seviyesi düştüğünde sistemin kırmızı renkte yanıp sönmesi ya da oyuncu yüzerken mavi bir aydınlatma ritmi tetiklemesi gibi, oyunla uyumlu özel aydınlatma efektleri de sunabilecek.

Hali hazırda Crytek performans karşılaştırma sistemlerinde Alienware X51 masaüstü bilgisayarlarını, AlienFX entegrasyonunun tanıtılması içinse, Alienware 14 ve 17 inç dizüstü oyun bilgisayarlarını kullanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim