Anlık Bildirim

Apple, en etkileyici tasarıma sahip 12 uygulamayı seçti

Bu yılın Apple Design Awards etkinliğinde birbirinden yenilikçi ve etkileyici tasarımlar sunan uygulamaları ödüllerini aldı. Ödül kazanan uygulamalar haberimizde.

Apple’ın her yıl WWDC geliştirici konferansında gerçekleştirdiği en başarılı uygulamalar programı Apple Design Awards, bu yıl da birbirinden ilginç yenilikler sunan uygulamaları bir araya getirdi. Ödül kazanan uygulamalar şu şekilde:

Blackbox

iOS işletim sistemine özel olan oyun bir kişinin elinden çıkmış. 80 bin civarında 5 yıldız ve pek çok ödül alan oyun, cihazı her yönüyle kullanmanız açısından öne çıkıyor. Bulmacaları çözebilmek için telefonu sallıyor, sürükleme yapıyor, çeviriyor veya bağırıyorsunuz.

Link için tıklayınız

Splitter Critters 

En beğenilen oyunlardan birisi olan Splitter Critters, karakterleri uzay gemilerine götürmek için sahneyi bölerek ve tekrar birleştirerek farklı yollar oluşturmanızı konu ediniyor. Unity tabanlı ve Metal özelinde optimizasyonları olan oyun, lazer, yansıtan yüzeyler, sıvılar gibi pek çok çevresel mekaniği de etkili şekilde kullanıyor.

Mushroom 11

Maddenin farklı hallerine girerek etkileyici mekanlarda mücadele ettiğiniz oyun, Google Play 2017 ödülünü de kazanmıştı.

Link için tıklayınız

Old Man’s Journey 

Çevrenizdeki unsurları değiştirerek ihtiyar bir adamın yolunu bulmasını sağladığınız oyun özellikle emek verilerek çizilmiş görselleri ile dikkat çekiyor.

Severed

Birinci şahıs kamerasından oynanan ve bir zindan kılıç sallama olan oyunda tek kolu kopan bir askerin ailesini canavarların elinden kurtarması konu ediliyor. Azteklerde ilham alan mekan tasarımlarıyla dikkat çeken oyun pek çok ödül almıştı.

Lake 

Bir boyama kitabı diyebileceğimiz Lake uygulamasında farklı bağımsız sanatçıların etkileyici çalışmaları kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Apple Pencil ve 3D Touch uyumlu uygulama bir stres atma aracı olarak tanımlanıyor.

Bear 

Hem iOS hem de Mac cihazlarda kullanılan Bear bir not defteri uygulaması. Türünün en iyileri arasında gösterilen uygulama akıcı not alma, tema desteği, 20’den fazla programlama diline destek, akıllı veri tanıma ve birden fazla çıktı türü gibi özelliklerle öne çıkıyor.

Kitchen Stories 

Yemek tarifi platformu olan Kitchen Stories, tasarımı ve sunum tarzı ile öne çıkıyor. Uygulama tamamen Swift dili ile yazılmış. Ayrıca uygulama Apple TV, Apple Watch platformlarında da akıcı bir şekilde çalışıyor.

Things 3 

Kişisel bir görev yöneticisi olan Things 3, sürüklemelerle kullanımı daha kolay hale getirirken, yenilikçi etkileşimlerle dikkat çekiyor. Uygulama macOS, iOS, watchOS platformlarında çalışabiliyor.

Elk

Döviz çevirici uygulaması olan Elk, Apple Watch ile çok uyumlu olduğu için ödüle layık görülmüş.

Enlight 

Enlight, mağazanın en iyi resim düzenleme uygulamalarından. Profesyonel masaüstü uygulamaları kadar etkili düzenleme araçları sunan Enlight, geçmiş yıllarda da farklı ülke mağazalarında en iyi uygulama ödülü almıştı. Özellikle iPad desteği çok akıcı.

AirMail 3

Siri desteği, 3D Touch uyumu, zengin bildirimler, TouchBar desteği, Apple Watch ve Mac uyumu gibi pek çok özelliği ile sade görsel tasarımı ödüle layık görülmüş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim