Anlık Bildirim

Apple'ın yeni müzik servisi gecikebilir

Apple'ın yeni müzik servisi gecikebilir
 
Apple yeni müzik servisi için hazırlıklarına hızla devam ederken söylentiler de aynı hızda gelmeye devam ediyor. Daha önce yeni müzik uygulamasının Android platformuna da destek vereceği gibi çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Servisin 8-12 Haziran arasında yapılacak WWDC etkinliğinde tanıtılması beklenirken son Billboard son dakikada bazı pürüzler çıktığını ve bu sebeple servisin gecikebileceğini iddia etti. İddiaya göre Apple henüz yeni servisi için yeterince müzisyen ile anlaşmaya varamamış durumda. 
Servisin piyasaya ilk çıktığında beklenen etkiyi yaratamamasından korkan şirketin de çıkışı ertelediği iddia ediliyor. Ses getirecek müzisyenler ile görüşmeler devam ederken, şirket bu nedenle müzik servisini yaz sonundaki etkinlikte çıkarabilir.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim