Anlık Bildirim

Appstore'un tartışmalı oyunu ''In a Permanent Save State'' Google Play'de yerini aldı

Foxconn fabrikalarında yaşanan intiharlardan esinlenerek geliştirilen ve yaklaşık bir ay önce talimatlara uymadığı gerekçesiyle Appstore'dan kaldırılan mobil oyun, ''In a Permanent Save State'' Google Play'de yerini aldı.

Benjamin Poynter tarafından geliştirilen yapım, mobil oyuncuların intihar eden yedi çalışanın ölümden sonraki ruhani yaşamına ilişkin tasvirlerde bulunuyor. In a Permanent Save State'in Appstore'dan kaldırılmasına ilişkin Apple cephesinden kesin bir açıklama gelmese de, oyunun belli bir ırk, kültür, devlet, şirket yada bir tüzel kişiliği doğrudan hedef alan yanıltıcı noktaları bünyesinde bulundurduğuna değinilmişti. Google Play'in geliştirici talimatlarına baktığımızda aynı talimatlar bulunmazken, yapımın market dışına çıkarılması gibi bir durumun yaşanmasına sebep olacak kurallarında yer almadığı görünüyor. Ancak, yapımda konu edinilen hikayenin yapısına bakıldığında In a Permanent Save State'in Appstore'dakine benzer bir durumla karşılaşmasının pek de şaşırtıcı olmayacağını belirtmekte fayda var.
Appstore'un tartışmalı oyunu In a Permanent Save State'e 0.99$'lık fiyat etiketi ile Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim