Anlık Bildirim

Asus Eee Pad Transformer 2, bir İngiliz bileşen perakendecisinin sitesinde ortaya çıktı


NVIDIA'nın büyük başarı yakalayan Tegra 2 yonagada sistem çözümlerinden sonra piyasaya sürmeye hazırlandığı 4 çekirdekli Kal-El/Tegra 3 platformunu kullanacak cihzlar da merakla beklenmeye başladı. 

Motorola Xoom 2 modelinin kullanacağı belirtilen Tegra 3 platformunu Asus'un popüler Eee Pad Transformer modelinin devamı olan Transformer 2'nin de kullanacağı CEO Jerry Shen tarafından açıklanmıştı. Yıl sonuna doğru piyasada olması beklenen Transformer 2 modeli bir İngiliz bileşen perakendecisi LambdaTek'in sitesinde ortaya çıktı.

Transformer 2'nin tahmin edilen özellikleri 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemci, 10.1 inç kapasitif dokunmatik ekran, 1GB RAM, 32GB depolama kapasitesi ve Android Honeycomb işletim sistemi şeklinde. 

LambdaTek sitesi ürünü ön siparişe koymuş durumda. Stoğa gireceği tarih olarak 7 Kasım belirtilmiş. TF201-1I020A model numaralı ürünün fiyatı vergiler dahil 537.85£ olarak belirlenmiş.

Sitenin gerçekten dağıtım yapıp yapmayacağı kesin olarak bilinmiyor. Asus CEO'su yıl sonuna doğru 499$'dan Transformer 2'yi piyasaya sürmek istediklerini belirtmişti. Sitenin stok tarihi açıklamayla uyuşuyor. Ancak fiyat olarak yüzde 40 daha fazla. Bu bakımdan Transformer 2 modelinin lasmanının çok yakında yapılacağı söylenebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim