Anlık Bildirim

Auro: A Monster-Bumping Adventure oyunu iOS için indirmeye sunuldu

Auro: A Monster-Bumping Adventure oyunu iOS için indirmeye sunuldu

Geçen yıl Android platformunda başarılı bir başlangıç yapan ve çeşitli ödüller alan sıra tabanlı strateji oyunu Auro: A Monster-Bumping Adventure, iOS platformu için de indirmeye sunuldu.

Oyun sıra tabanlı bir strateji dövüş oyunu. Ancak oyunda düşmanlara saldırarak öldürmek yok. Bunun yerine yanındaki altıgene kadar gelerek ona darbe yapmak ve alanın dışındaki suya düşürmek gerekiyor. 

Oyuncular darbe yapmak yanında 6 adet de farklı büyüye sahip. Bunlar düşmanı tuttuğu gibi anında suya fırlatabiliyor. Düşürdüğünüz düşman kadar puan toplarken sonrasında bir darbe ustası haline gelebiliyorsunuz. 

Oyunda düşman sayısı azken hamle yapmak kolay. Ancak boş bir altıgenin etrafında kalabalık bir düşman grubu oluştuğunda hepsinin darbesini savuşturarak onlara darbe yapmak oldukça zor bir hale geliyor. Oyunda onlarca seviyede bir rehber size tüm detayları öğretiyor. 

Giderek zorlaşan yapının kullanıcıyı sıkmasının önüne geçmek için farklı özellikte ve tasarımda düşmanlar ile kullanıcının sürekli dikkatli olması sağlanmış. Oyun 6.49TL fiyat etiketine sahip. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim