Anlık Bildirim

Biyomühendislik meraklıları YTÜ'de buluşuyor

Biyomühendislik alanında üniversite, sanayi ve öğrencileri bir araya getiren geleneksel Ulusal Biyomühendislik Öğrenci Kongresi'nin bu sene altıncısı düzenlenecek.

Biyomühendislik meraklıları YTÜ'de buluşuyor Tam Boyutta Gör

Biyomühendislik konusunda üniversite, sanayi ve öğrencileri bir araya getiren geleneksel Ulusal Biyomühendislik Öğrenci Kongresi bu sene 5-6 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

6. Ulusal Biyomühendislik Öğrenci Kongresi’nde biyomühendisliğin çok disiplinli yapısına uygun olarak farklı alanlardan firmalar, akademisyenler ve öğrenciler ile biyomühendisliğin güncel konularının ve bu alanın akademi ve sanayide giderek artan öneminin tartışılacağı bu kongrenin interaktif bir etkinlik olarak gerçekleşmesi planlanmaktadır. Kongre, Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE Öğrenci Kulübü iş birliği ile gerçekleştiriliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde düzenlenecek kongreye sadece biyomühendislik alanında çalışan veya eğitim alanlar değil bu alana ilgi duyan herkes katılabilir. Kongrede sergilenmesi adına proje başvuruları alınacak ve öğrencilerin projelerini fuar alanında sergilemelerine imkan tanınacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim