Anlık Bildirim

Blu-ray 3D destekli PowerDVD 10 Ultra 3D Mark II kullanıma sunuldu

Cyberlink bugün yaptığı resmi açıklamayla popüler medya oynatıcısı PowerDVD 10 Ultra'nın güncellenmiş yeni sürümünü kullanıma sundu. PowerDVD 10 Ultra 3D Mark II adını taşıyan yeni yeni versiyonda en dikkat çekici yenilik olarak Blu-ray 3D desteği gösterilebilir. 3D destekli masaüstü sistemler ve dizüstü bilgisayarlar için Blu-ray 3D desteği getiren uygulama, geliştirilmiş TrueTheater 3D teknolojisiyle 2D DVD filmleri 3D'ye çevirebilyor, ayrıca Nvidia CUDA ve ATi Stream teknolojileri sayesinde, GPU hızlandırma özelliğinden faydalanarak SD videolaı HD kalitesine ölçekleyebiliyor. Dolby Digital ve DTS desteğine ek olarak HDMI 1.3a standardıyla uyumlu olan yeni sürüm için CyberLink tepe yöneticisi Alice H. Chang açıklamasında,

"CyberLink PowerDVD 10 Mark II, Blu-ray'e yeni bir boyut ekliyor. CyberLink PowerDVD 10 Mark II, filmleri muhteşem bir gerçeklik ve derinlikle sunarken, tüketicilerin sadece ekran karşısında değil aynı zamanda sanal olarak filmin içerisinde hissettiren müthiş bir deneyim sağlıyor..." ifadelerine yer verdi.

PowerDVD 10 kullanıcılarının ücretsiz olarak güncelleyebildiği  PowerDVD 10 Ultra 3D Mark II, 99.95$ seviyesinden satışa sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim