Anlık Bildirim

Bugatti CEO'su açıkladı: "Kim bir otomobile 3 milyon dolar verir?"

2018 New York Otomobil Fuarı'nda Business Insider'ın sorularını yanıtlayan Bugatti CEO'su Stephan Winkelmann, 3 milyon dolar başlangıç fiyatına sahip Chiron'un müşteri profilini açıkladı.

Bugatti CEO'su açıkladı: 'Kim bir otomobile 3 milyon dolar verir?' Tam Boyutta Gör
 

Dünyanın en prestijli otomobilleri denince akla ilk gelen markalardan bir tanesi de Bugatti oluyor. Otomotiv sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan şirketin 3 milyon dolarlık Bugatti Chiron modeli ise tüm özellikleriyle rüya otomobiller arasında yer alıyor. 2018 New York Otomobil Fuarı’nda Bugatti CEO’su Stephan Winkelmann ile konuşma fırsatı yakalayan Bussiness Insider, bu rüya otomobilleri kimlerin satın aldığını sordu.

Bugatti’nin son modeli Chiron hakkında bilgiler veren Winkelmann, 3 milyon dolar civarında bir başlangıç fiyatına sahip olan aracı 2016 yılında, önümüzdeki 10 yıl içerisinde 500 adet üretme beklentisiyle satışa sunduklarını belirtti. Ancak, sadece 2 yıl içerisinde bu araçlardan 300’ünün rezerve edildiğini söyledi. 2021 yılına kadar Chiron’un satışlarının tükeneceğini açıkladı.

Winkelmann, verdiği röportaj esnasında merak edilen bir sorunun da yanıtını verdi; “Kim bir otomobil için 3 milyon dolar verir?

Bu rüya otomobilleri kimler satın alıyor? 

Bugatti’nin müşteri profilini açıklayan Winkelmann, bu otomobilleri genellikle kendi çabalarıyla milyarder olmuş erkeklerin satın aldığını belirtti. Bölgesel olarak ise otomobillerinin en çok Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Japonya’da talep gördüğünü söyledi. Winkelmann, müşterilerinin genel özelliklerini ise şöyle tanımladı;

Bunlar zaten garajında en az 30 tane otomobil olan insanlar. Aynı zamanda yatları, evleri ve özel uçakları olan kişiler. Hayattan nasıl zevk alacaklarını iyi biliyorlar ve ne kadar pahalı bir otomobil aldıklarının da bilincindeler.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8477 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bugatti chiron, bugatti chiron fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim