Anlık Bildirim

Cimagine firmasının yeni artırılmış gerçeklik teknolojisiyle eşya alım süreci kolaylaşıyor

Son zamanlarda farklı açılardan hayatımıza girmeye devam eden artırılmış gerçeklik sistemleri, IKEA ve Sony gibi firmaların hazırladığı çözümlerle alışveriş sürecinde de aktif olarak kullanılabiliyor. Genel olarak bir işaret üzerinden çalışan bu süreç, Cimagine firmasının yeni geliştirdiği teknolojisiyle fiziksel bir işaretlemeye ihtiyaç duymadan çalışma gösterebiliyor.
Yüklenen özel uygulaması (Şimdilik iOS sonra Android) üzerinden cihazların dahili sensörleri ve kameraları yardımıyla fiziksel bir işarete ihtiyaç duymadan kullanılabilen Cimagine artırılmış gerçeklik sistemi, örneğin satın alınmak istenen bir masa takımını direkt olarak evin içerisine sanal olarak yerleştirebiliyor ve bu ojeler benzerlerinin aksine farklı açılarda da görüntüleyebiliyor. Firmanın patentli 360 derece Super Reality TM teknolojisi ile oldukça gerçekçi sonuçlar ortaya koyabilen ve boyutsal açıdan üst düzey kararlılık sağlayabilen sistem, renk değişikliklerini de canlı olarak yansıtabiliyor.
Şimdilik İngiltere ve İsrail merkezli olarak beta testlerine başlandığı belirtilen Cimagine artırılmış gerçeklik sisteminin, önümüzdeki dönemde çok daha geniş bir kullanım alanına yayılacağı tahmin ediliyor. Süreç hakkında hazırlanan tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Cimagine firmasının yeni artırılmış gerçeklik teknolojisiyle eşya alım süreci kolaylaşıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim