Anlık Bildirim

Çinli üreticiler bu kez de Lamborghini Urus'u kopyaladı

Çinli üreticiler yine kopyalama konusundaki uzmanlığını konuşturdu. BAIC Motors'un alt firması Huansu, İtalyan üretici Lamborghini'nin Urus modeline çok benzeyen SUV'unu görücüye çıkardı.

Çinli üreticiler bu kez de Lamborghini Urus'u kopyaladı Tam Boyutta Gör
 

Araç kopyalama konusunda uzman olan Çinli otomotiv üreticileri bu kez de Lamborghini Urus’u hedef seçti. Huansu Auto adındaki bir firma, geçtiğimiz günlerde C60 Hyosow adını verdiği bir modelin taslak görüntülerini paylaşmıştı. Şimdilerde ise dış tasarımıyla resmi olarak karşımızda duran SUV model, bu yönüyle akıllara doğrudan Lamborghini Urus modelini getiriyor.

Çinli BAIC Motors’un alt firması olan Huansu, C60 Hyosow adını verdiği SUV modelini resmi olarak görücüye çıkardı. İtalyan üreticinin süper SUV modeli Urus’tan etkilendiği açıkça belli olan aracın ön yüzünde başlayan bu yoğun benzerlik, yan eteklerle birlikte devam ederek arka taraftaki stop lambalarının yapısına kadar devam ediyor.

Urus’un daha ekonomik bir versiyonu diyebileceğimiz C60 Hyosow’un 15 ila 23 bin dolar arasında bir satış fiyatına sahip olması bekleniyor. Çinlilerin diğer klon araçlarına bakıldığında pek de fena bir tasarıma sahip olmayan bu beş kişilik SUV, 2,815 mm aks mesafesine sahip. Başka bir deyişle, kopyalanan araçtan 187 mm daha kısa olduğunu söyleyebiliriz.

Çinli C60 Hyosow ile ilgili daha önce çıkan haberler 150 beygirlik 1.5 litre üniteyi işaret etse de, Çin medyası şuanda daha çok 195 beygir güç üreten 2.0 litrelik bir motor üzerinde duruyor. Üreticinin X-Serisi crossover ve SUV modellerinin bir parçası olan Huansu Hyosow’un 6 Haziran tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılması bekleniyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4922 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çinli çakma araçlar, baic motor ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim