Anlık Bildirim

Colorful ekran kartları için hazırladığı yeni soğutucu tasarımını gösterdi

Son olarak pasif soğutmalı GeForce GTX 680 modeliyle gündeme gelen ve hazırladığı özel tasarımlı ekran kartlarıyla dünya çapında ses getiren Colorful, yeni soğutucu tasarımını tanıttı.  Shark Bionic adı verilen yeni soğutucu, dizayn anlamında dikkat çekici çizgilerle donatılmış. İlk olarak GeForce GTX 670 iGame Ares X isimli ekran kartında kullanılacak olan soğutucu, yüksek performans ve düşük gürültü seviyesi vaad ediyor.
İki adet fan ile desteklenen ve grafik işlem birimiyle temas için büyükçe bir tabana sahip olan soğutucuda, her biri 8mm kalınlığında tam 9 adet bakır ısı borusuna yer veriliyor. Alüminyum yapılı çok sayıda yaprağın eşlik ettiği soğutucuda, ısı dağıtıcı bloklardan biri GPU'nun hemen üzerine konumlandırılırken, diğeri ise kartın PWM bölgesine yakın yerleştirilmiş. Aynı zamanda kartın üst kısmına gelen bir de harici ısı dağıtıcı bloğun da bulunduğu soğutucunun kullanıldığı GeForce GTX 670 iGame Ares X'in çıkış tarihi şimdilik muallak olsa da tanıtımının yapılmış olması yakın zamanda piyasaya çıkacağının önemli bir göstergesi olabilir.
Colorful'un, Nvidia tabanlı ekran kartlarında kullanacağı bu soğutucuyu, şirketin AMD tabanlı grafik kartları sunan alt markası Colorfire'ın kullanması beklenebilir. Tabi, Colorful'un yeni ekran kartı için belki de daha da önemli olan soru şu;  Çin dışığında diğer pazarlara girip girmeyeceği. Ağırlıklı olarak kendi piyasası ve Asya için ürün sunan Colorful, markasına yönelik olarak global ölçekte artan ilgiyi ne derece değerlendirebilecek zaman gösterecek.
  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim