Anlık Bildirim

Colorful özel tasarımlı GeForce GT 440 modellerini tanıttı

Özel tasarımlı ekran kartı üretiminde son dönemin iddialı isimlerinden birisi olan Colorful, iGame440 1G Ymir-U ve iGame440 1G Buri-Slim isimlerini taşıyan, GeForce GT 440 tabanlı ikii yeni model hazırladı. Aynı baskılı devre tasarımına sahip olan ancak farklı soğutucular ile gelen yeni modellerin her iksine de 40nm GF108 GPU'sundan güç alıyorlar.

128-bit bellek veri yolu desteğine, 96x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartlarından iGame440 1G Ymir-U, Köpekbalığı tasarımlı soğutucu kullanıyor. Bakır tabanlı ve nikel kaplı ısı borusuna sahip olan soğutucunun, referans tasarıma göre daha sessiz çalıştığı ve daha yüksek soğutma performansı sunduğu belirtiliyor. Fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen ekran kartında grafik işlem birimi 850MHz'de (referans tasarımda 810MHz), bellekler ise 3800MHz'de (referans tasarımda 3600MHz) görev yapıyor ve bu sayede %5 ekstra performans artışı sağlandığı belirtiliyor.

iGame440 1G Buri-Slim modeli ise tek slot tasarımlı soğutucu kullanıyor. 500-3000 devir/dakika hızında çalışan fan kullandığı ve bu sayede tam yük altında dahi sessiz çalıştığı belirtilen kartın çalışma hızları ise grafik işlem birimi için 810MHz, bellekler içinse 3600MHz olarak belirlenmiş.

Colorful ürün gamındaki tüm yeni modelleri, 1-5 Aralık tarihlerinde, Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek CeBIT 2011 Fuarı'nda sergileyeceğini açıkladı.

Colorful özel tasarımlı GeForce GT 440 modellerini tanıttı

Colorful özel tasarımlı GeForce GT 440 modellerini tanıttı

Colorful özel tasarımlı GeForce GT 440 modellerini tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim