Anlık Bildirim

CyanogenMod 9 versiyonunun ana ekran uygulaması Trebuchet erken alfa sürümde ortaya çıktı


Bağımsız Android ROM geliştiricilerinin en başarılılarından olan CyanogenMod ekibi bunun yanında ana ekran uygulamalarında da önemli çalışmalara imza atıyor. Ocak ayından sonra Android işletim sisteminin son versiyonu 4.0 Ice Cream Sandwich için hazırlanacak yeni ROM serisi CyanogenMod 9, Nexus S modelinde alfa olarak kullanılabiliyor.

Alfa sürümlerde ortaya çıkan yeni ana ekran uygulaması internette takipçilerle paylaşıldı. Sadece Android 4.0.3 sürümü ve üzerinde çalışan yeni ana ekran uygulaması Trebuchet yani Mancınık adını almış.

Hali hazırda kullanılan ana ekran uygulamalarından daha fazla özellik sunan Trebuchet henüz geliştirme aşamasında. Andorid 4.0.3 sürümünü bir şekilde yüklemiş kullanıcıların bazı komut satırı işlemleriyle yeni arayüzü yükleyebileceği belirtiliyor. 

Trebuchet üzerinde göze çarpan yenilikler farklı sayıda ev ekranı, arama çubuğunu açma/kapama, uygulama menüsünde ayrı uygulama ve widget'lar, widget'ları ölçekleme, başlık veya zamana göre uygulamaları sıralama, sınırsız kaydırma, ana ekran ve uygulama menüsünde geçiş efektleri, yedekleme ve geri yükleme şeklinde sayılabilir.
 
CyanogenMod 9 versiyonunun ana ekran uygulaması Trebuchet erken alfa sürümde ortaya çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim