Anlık Bildirim

DH Özel: Samsung Galaxy S III'ün Türkiye çıkış tarihi

çok uzun süredir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S III'ün Türkiye çıkış tarihi ile ilgili olarak ilk bilgiler elimize ulaştı. Henüz dünya lansmanı yapılmayan Galaxy S III, Samsung içerisinde aldığımız bilgilere göre Haziran ayı itibariyle ülkemiz teknoloji marketlerindeki yerini almış olacak.
Teknik özellikleri henüz resmi olarak doğrulanmayan Galaxy S III, Samsung üretimi dört çekirdekli işlemciye, yüksek çözünürlüklü yeni nesil Super AMOLED ekrana, Android 4.0.x işletim sistemine ve çok sayıda yeni özelliğe sahip olacak. Aynı zamanda Samsung'un kendi arayüzü olan TouchWIZ'in yeni sürümünü de içerecek olan Galaxy S III'ün tamamiyle yenilenmiş kameraya, gelişmiş video kayı yeteneklerine ve Galaxy S II ile kıyaslandığında daha ince kasa tasarımına sahip olması da üzerinde konuşulan detaylar arasında yer alıyor. 
Fiyatı henüz açıklanmasa da aldığımız duyumlar Galaxy S III'ün, Türkiye'de 2000 TL'nin üzerinde bir fiyatlandırma ile sunulacağı yönünde. Haziran ayında piyasaya çıkacak Galaxy S III'le ilgili özel haberlerimiz devam edecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27970 kez okundu.
140 kişi, toplam 168 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim