Anlık Bildirim

Daha güçlü bir Apple TV, iOS 5 dosya sisteminde ortaya çıktı


iPad 2'de sonra iPhone 4S modelini de A5 işlemcisine terfi ettiren Apple, yeni işlemciyi diğer iOS cihazlarında da kullanmaya kararlı görünüyor. iOS 5 dosya sisteminde rastlanan Apple TV'ye ait satırlar bu üründe de bir terfi olabileceği tahminlerine neden oldu.

Apple TV'nin piyasada olan sürümü 2.1. 9to5Mac sitesinin iOS 5 dosya sisteminde rastladığı satırlarda belirtilen ise Apple TV 3.1. Model numarasındaki 2 rakamının 3 ile yer değiştirmesi büyük bir güncelleme anlamına geliyor.

Tahminler yeni Apple TV'nin yeni bir kasa, A5 işlemci ve RAM artırımı gibi geliştirmelere uğrayacağı yönünde. Bu da 1080p içerikleri sorunsuz bir şekilde oynatması anlamına geliyor. A4 işlemcisinin performansı nedeniyle şu an ki Apple TV'lerde bu pek mümkün olmuyor. Bunun yanında iTunes platformunda 1080p içerikleri görmemiz de olası.

Ancak şu da bir gerçek ki işletim sistemi dosya sisteminde ortaya çıkan model numaraları her zaman piyasaya çıkacak bir ürüne işaret etmeyebiliyor. Fakat Apple TV'de bir geliştirme yaşanması uzun süredir bekleniyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7076 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple TV
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim