Anlık Bildirim

Daredevil'in 2. sezonundan yeni fragman ve poster

Netflix'in popüler dizisi Daredevil'ın merakla beklenen ikinci sezonundan yeni bir fragman ve poster yayınlandı. Ayrıca yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı da belli oldu.
 
Daredevil'in 2. sezonundan yeni fragman ve poster
Son yıllarda orijinal içerik konusunda önemli yatırımlar yapan Netflix'in, çizgi roman devi Marvel ile imzaladığı dev anlaşma kapsamında geliştirdiği ilk dizi olan Daredevil'in ilk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlandı ve tüm dünyada ilgiyle karşılandı. Daredevil'in ardından Jessica Jones'u yayınlayan, Luke Cage ve Iron Fist'in de yapım aşamasına başlayan Netflix, bir yandan da Daredevil'ın ikinci sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor.
 Daredevil'in, çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan ikinci sezonu için meraklı bekleyiş devam ederken, yeni sezon için yeni bir poster ve tanıtım videosu yayınlandı. Ayrıca Netflix tarafından yayınlanan açıklamayla, ikinci sezonun 18 Mart 2016'da yayınlanacağı duyurulu. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonun da tüm bölümleri aynı anda yayınlanacak.
 
Daredevil'in 2. sezonundan yeni fragman ve poster
 Daredevil'in ikinci sezonunda, Marvel çizgi romanlarının bir diğer önemli kahramanı olan Frank Castle, ya da daha çok bilinen adıyla Punisher (Cezalandırıcı) da diziye dahil olacak. Kendi çizgi roman serisi de bulunan Punisher, sürpriz bir şekilde Daredevil'in ikinci sezonunda dizinin kötü adamı olarak karşımıza çıkacak. Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Batman v Superman'de olduğu gibi iki sevilen kahramanı karşı karşıya getirecek olan yeni sezon, dizinin yapımcıları tarafından Daredevil vs. Punisher olarak nitelendiriliyor. İleride kendi dizisine kavuşabileceği konuşulan Frank Castle'ı, The Walking Dead'den tanıdığımız Jon Bernthal canlandıracak.
 
Daredevil'in 2. sezonundan yeni fragman ve poster
 Yeni sezonda diziye dahil olacak bir diğer önemli karakter de Elektra olacak. Daredevil'in ilk sezonunda Matt Murdock'un eski sevgilisi olarak kısaca bahsi geçen Elektra, ikinci sezonun ana karakterlerinden biri olacak. 2003 yapımı sinema filminde Jennifer Garner tarafından canlandırılan karakteri dizide, G.I. Joe 2 ile adını duyuran Elodie Yung canlandıracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4805 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Daredevil 2. sezon, Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim