Anlık Bildirim

EVGA su soğutmalı GeForce GTX 680 Hydro Copper modelini kullanıma sundu

EVGA ilk tanıtımını 22 Mart'ta yaptığı su soğutmalı GeForce GTX 680 Hydro Copper modelini pazara sundu. Nvidia'nın yeni nesil Kepler mimarisini kullanan GeForce GTX 680 modelini daha yüksek soğutma performansı ve hız aşırtma başarımı için su soğutma ile birleştiren EVGA, tamamı bakır olan Hydro Copper bloğunu, farklı marka GeForce GTX 680 sahibi kullanıcılar için bağımsız olarak ta satışa sunuyor.
Hız aşırtma için optimize edilen EVGA GeForce GTX 680 Hydro Copper, 5 fazlı PWM tasarımı ile geliyor. Üzerinde bir adet 8pin, bir adet te 6pin güç konnektörü bulunan ekran kartı, fabrika çıkışı arttırılmış saat hızları ile geliyor. GPU Boost ile ulaşılan en yüksek GPU frekansı 1215MHz olan ekran kartının bellek çalışma frekansı ise 6300MHz. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 2GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 1536 paralel işlem birimine sahip olan DirectX 11.1 destekli ekran kartı, modern su soğutma kitleriyle kullanılabiliyor.
EVGA GeForce GTX 680 Hydro Copper, şirketin anavatanı olan Amerika'da 699.99$ seviyesinden sunulurken, kullanılan su soğutma bloğu tek başına ise 159.99$ etikt fiyatıyla alınabiliyor. 
EVGA su soğutmalı GeForce GTX 680 Hydro Copper modelini kullanıma sundu
EVGA su soğutmalı GeForce GTX 680 Hydro Copper modelini kullanıma sundu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14668 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
evga
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim