Anlık Bildirim

EVGA'dan hava ve sıvı soğutmalı iki yeni GeForce GTX 580

Nvidia'nın Kepler tabanlı yeni nesil ekran kartları öncesinde EVGA, yüksek performans segmenti için iki yeni ekran kartı hazırladı. Her ikisi de GeForce GTX 580 Classified serisine üye olan ve "Ultra" uzantılı modeller, fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarıyla dikkat çekiyorlar.
EVGA'dan hava ve sıvı soğutmalı iki yeni GeForce GTX 580
Daha önce piyasaya çıkan Classified modelleri ile kıyaslandığında daha yüksek frekans değerleri ile fark yaratan yeni ekran kartlarını kullandıkları soğutucu ayırıyor zira kartlardan bir tanesi hava soğutma diğeri ise sıvı soğutma çözümü kullanıyor. 900MHz GPU, 1800MHz paralel işlemci ve 4212MHz bellek saat hızlarında çalışan kartlar, 512 paralel işlem birimi, 384-bit bellek veri yolu desteği ve 3GB GDDR5 bellek kapasitesi ile geliyorlar.
EVGA'dan hava ve sıvı soğutmalı iki yeni GeForce GTX 580
EVGA'nın tasarım anlamında Classified serisinin yeniliklerini koruduğu ekran kartları, dört yollu SLI desteği, EVBOT hız aşırtma kumandası desteği, özelleştirilebilir baskılı devre kartı, 14+3 fazlı güç tasarımı, NEC Proadlizer, süper düşük ESR'li SP-CAP kapasitörler ve yüksek frekanslı 3MHz indüktörlere yer veriliyor. EVGA'nın GeForce GTX 580 Classified Ultra modellerinden hava soğutmalı kart 619,199$, su soğutmalı kart ise 749,99$'dan satışa sunulacak. 
EVGA'dan hava ve sıvı soğutmalı iki yeni GeForce GTX 580
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim