Anlık Bildirim

Gainward özel tasarımlı GeForce GTX 470 Golden Sample modelini duyurdu

Ekran kartı üreticisi Gainward, özel tasarımlı GeForce GTX 470 çözümünü tanıttı. Firmanın GeForce GTX 470 Golden Sample olarak isimlendirdiği DirectX 11 destekli yeni nesil ekran kartı, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF100 GPU'sunu kullanıyor. Çift fanlı gelişmiş bir soğutucuya gözden geçirilerek ince ayarlamalar yapılan tasarım detaylarına ve fabrika çıkışı arttırılmış frekans değerlerine sahip olan ekran kartı, temel olarak bir ay önce lanse edilen GeForce GTX 470 GOOD Edition modelini temel alıyor.

Referans tasarımlı modelden farklı olarak 9.5-inç yerine 10.5-inç uzunluğunda baskılı devre kullanan kart, optimize edilmiş devre tasarımına, düşük ESR değerli ve katı halli OS-CON kapasitörlere ve daha fazla sayıda bağlantı opsiyonuna sahip. Çift DVI, HDMI ve DisplayPort bağlantılarına sahip olan kartın, 80mm çapında iki adet fana, Bakır ısı borularına ve Bakır yüzeye sahip özel soğutucu ile yüksek soğutma performansı sunduğu belirtiliyor.

Grafik işlem birimi 650MHz'de, paralel işlemcileri 1301MHz'de ve bellekleri de 3400MHz'de görev yapan GeForce GTX 470 Golden Sample, 256-bit bellek veri yolu desteğine, 448x paralel işlem birimine ve 1280MB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Gainward tarafından önümüzdeki günlerde pazara sunulması beklenen GeForce GTX 470 Golden Sample modelinin fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim