Anlık Bildirim

Galaxy S4'e benzer bir performans sunan bir tablet modeli benchmark sonuçlarında göründü

Galaxy S4'e benzer bir performans sunan bir tablet modeli benchmark sonuçlarında göründü

Samsung'un Galaxy Tab 3 serisinin ilk üyesini tanıtmasının ardından gözler serinin muhtemel diğer üyelerine çevrilmişti. Bir veya iki tablet modelinin daha seriye eklenmesi beklenirken, yüksek performans sunan bir tablet modeli AnTuTu benchmark skorlarında ortaya çıktı.

GT-P5200 mode numarasına sahip tabletin Galaxy Tab 3 10.1 modeli olabileceği düşünülüyor. Benchmark skorlarında 24616 puan almayı başarırken, Galaxy S4 ile benzer bir seviyede bulunuyor. Ancak Samsung'un P harfini model numaralarında kullanmayı bıraktığı için bu cihazın erken bir prototip olabileceği sanılıyor.

Modelde 1.6GHz saat hızında çalışan çok çekirdekli bir işlemci kullanılıyor. 10.1 inçlik ekranda 1280 x 800 piksel çözünürlük yer alırken, işletim sistemi ise Android 4.2.2 Jelly Bean. Performans değerlerinin Galaxy S4 ile aynı olması cihazın işlemcisinin Exynos 5 Octa olabileceği kanısını uyandırıyor.

Tahminler modelin orta-üst seviyeye hitap edecek bir tablet olacağı yönünde. 7 inçlik modelden sonra Galaxy Tab 3 serisinin ikinci üyesinin de kısa bir süre sonra tanıtılması bekleniyor. Bunun dışında bu yılın üst seviye tablet modelleri ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim