Anlık Bildirim

HTC Desire için Gingerbread güncellemesi Sense arayüzünden yoksun kalıyor

Geçtiğimiz hafta HTC Desire modeli için tam bir belirsizlik ortamına sahne oldu. HTC firmasının oldukça popüler olan ve kendi hayran kitlesini yaratan Desire modeli için Gingerbread güncellemesi aylar önce duyurulmuştu. Ancak geçtiğimiz hafta firma, hafıza yetersizliğinden dolayı Gingerbread güncellemesinin iptal edildiğini açıkladı.
Bu karar Desire kullanıcılarını çok öfkelendirdi ve firma mail yağmuruna tutuldu. HTC ciddiyetin farkına varınca kararından vazgeçti ve Gingerbread güncellemesini yayınlayacaklarını vurguladı. Ancak hafızada yer açmak için bazı gömülü yazılımların kaldırılacağı da özellikle belirtildi. Herkes kurban edilecek yazılımın hangisi olacağını merak ederken Avustralyalı Telstra operatörü soru işaretlerini giderecek bir müdahalede bulundu.
Firma sattığı HTC Desire modeline Gingerbread güncellemesini getirebilmek için Sense arayüzünü devre dışı bıraktı. Böylece hafızada Gingerbread güncellemesi için yer açılmış oldu.
Sense arayüzünün kaldırılmasının kullanıcılardan olumsuz tepki alacağı muhakkak. Çünkü HTC modellerinin tutulmasının nedeni işletim sistemi ile Sense arayüzünü başarılı bir şekilde harmanlaması. Sense arayüzü kullanmayan bir Desire modelini de kimse kullanmak istemeyecektir.
Telstra'nın bu hareketi dünyadaki diğer operatörlere örnek olur mu bilinmez. Ancak güncelleme için başka çare bulamayan operatörlerin Sense arayüzünü gözden çıkarmaları olası. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5266 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim