Anlık Bildirim

Haier’den projeksiyonlu akıllı saat

Akıllı saatinizin ekranı zaman zaman okuma zorluğu yaşatacak kadar küçük sayılabilir. Haier Asu bunu göze alarak yazıları büyüten bir projeksiyon modülü eklemiş.

MWC 2018 fuarının biraz arka planda kalan ancak ilginç fikirlere ev sahipliği yapan firmalarından birisi de Haier. Firma projeksiyon modülü bulunan bir akıllı saat tanıttı.

Haier Asu özellikleri

Haier Asu adındaki akıllı saat standart modellerden farklı değil. Akıllı telefondan gelen bildirimleri ekrana yansıtmak, fitness değerlerini takip etmek, uyku düzenini izlemek gibi pek çok işlevi var.

Rakiplerinden ayıran ise kenar kısmındaki projeksiyon modülünden taktığınız kolunuza göre bileğe doğru ve kolun üst kısmına doğru yansıtma yapabilmesi. Böylece küçük saat ekranında görme zorluğu yaşayanlar projeksiyon ile daha iyi bir deneyim elde edebilecekler.

Projeksiyon modülü ekranda olan her bilgiyi yansıtmıyor. Mesajlar veya ölçüm bilgileri gibi belirli veriler yansıtılıyor. Yansıtırken de ekranın tamamını değil gerekli olan bilgileri seçiyor. Örneğin kronometrede başlat ve bitiş tuşları yansıtılmıyor.

Kullanım süreleri zaten kısıtlı olan akıllı saatlerin bir de bu tarz bileşenlerle donatılması elbette dezavantaja neden oluyor. Yine de kısa süreli kullanımlarla batarya üzerindeki etkisi azaltılabilir. Ayrıca saat oldukça da kalın. Haier Asu önümüzdeki aylarda Çin’de satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim