Tuan Anh Nguyen tarafından OSX 10.10 ve üzeri 64-bit işlemcili Mac sistemler için hazırlanan uygulamalardan Gestimer, Apple App Store üzerinde kullanıma sunuldu.
Yüklendiği sistemlerin üst barına yerleşen Gestimer, burada yer alan simgesinin aşağıya doğru çekilmesiyle ufak hatırlatıcılar kurulmasına imkan tanıyor. Bu hatırlatıcılara saat yanında içeriği hakkında bilgiler ekleyebilen ve birden fazla hatırlatma kurabilen uygulama, daha önce benzerini görmediğimiz oldukça ilginç bir kullanım süreci ortaya koyuyor.
6,49 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan Gestimer uygulamasına buradan ulaşabilir, tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
https://itunes.apple.com/tr/app/id990588172?mt=12 Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


isigin sirkadyen ritim uzerindeki etkilerini dolasiyla insan psikolojisini ve hormonel dengesini nasil degistirebildigini bilen sirketler, kisiler alir. aksam vakti 1 dolarlik soguk beyaz led ampulun altinda oturdugu icin gece uyuyamiyan cok insan var ve bunun neden oldugunun farkinda bile degilller. buyuk sirketlerin duvardaki boyanin renginden arkada calan muzige kadar is verimliligini artirmak icin ofis tasarimina verdikleri onemi dusunursek bu urun kendine pazar bulacaktir.
1 dolara satılan led ampül yerine bunu kim alır?