Anlık Bildirim

Karşınızda Android'li yeni bir MID; RAmos W7

Gün yüzüne çıkmasından sekiz ay sonra RAmos W7, son kullanıcıyla buluşuyor. Parlatılmış metal arka yüzeyi ile iPod Touch'ı anımsatan W7, ilk görüşte akıllara onun bir DAP olduğu fikrini getirse de o bir MID yani Mobil İnternet Cihazı.

Çinli elektronik üreticisi RAmos'un yaklaşık 145 dolardan satışa sunduğu W7, 4.8 inç boyutlarında 800x480 piksel çözünürlük sağlayan kapasitif ekrana sahip. Yakın zamanda Android 2.2 işletim sistemi gün yüzüne çıkmasına rağmen, Android 1.5'in kullanıldığı cihaz gücünü 600MHz frekansında çalışan Rockchip RK2808'den alıyor ve dahili 8GB'lık depolama birimiyle 128MB'lık bellekle geliyor. İşlemcisi sayesinde W7, içersinde MKV formatınında bulunduğu birçok video formatını yüksek çözünürlükte oynatabiliyor. Yani RAmos W7, bir MID olsa da pazardaki bazı PMP'leri geride bırakabilecek güçte. Cihazda bağlantı yeteneği olaraksa Wi-Fi bulunuyor.

Şimdilik Çin'de satışa sunulan W7'nin diğer pazarlardaki geleceği biliniyor. Aynı şekilde cihazın daha yeni bir Android versiyonuna ileride sahip olup olamayacağının da belirsiz olduğunu belirtelim..

Karşınızda Android'li yeni bir MID; RAmos W7
Karşınızda Android'li yeni bir MID; RAmos W7
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim