Anlık Bildirim

Kredi kartı boyutlarında 14.6 mp'lik dijital fotoğraf makinesi: Iain Sinclair Poco Pro

Iain Sinclair Poco Pro'nun dikkat çeken diğer özelliği ise sahip olduğu teknik özellikler. Iain Sinclair Poco Pro'da çift LED flaş destekli 14.6 mp çözünürlüklü 1/2.3" CMOS sensöre yer verilmiş. 10x

1964 yılında kurulan ve kurucusu olan Iain Sinclair'ın adıyla faaliyet gösteren tasarım odaklı elektronik üreticisi Iain Sinclair, Poco Pro adlını verdiği yeni dijital fotoğraf makinesini satışa sundu.

Iain Sinclair Poco Pro'yu özel kılan iki şey var. Bunlardan ilki tasarımı; Poco Pro, 85.6 x 54 x 5 mm ölçülerinde (kredi kartı boyutlarında) ve sadece 65 gram ağırlığında, magnezyum ile güçlendirilmiş siyah renkli kasa yapısı.

Kredi kartı boyutlarında 14.6 mp fotoğraf makinesi

Iain Sinclair Poco Pro'nun dikkat çeken diğer özelliği ise sahip olduğu teknik özellikler. Iain Sinclair Poco Pro'da çift LED flaş destekli 14.6 mp çözünürlüklü 1/2.3" CMOS sensöre yer verilmiş. 10x dijital yakınlaştırma yapabilen fotoğraf makinesi, 60 FPS (kare-saniye) oranında Full HD video çekebiliyor. 4 GB dahili hafızaya yer verilen Poco Pro, sahip olduğu MicroSD kart girişi sayesinde kullanıcılara fazladan maksimum 32GB depolama alanı sunabiliyor. Buna ek olarak WiFi destekli MicroSD kartlar kullanılarak kablosuz veri aktarımı desteği de sunabiliyor.

Iain Sinclair Poco Pro'daki AMOLED ekranın boyutu 2.4 inç, çözünürlüğü ise 240x320 olarak belirlenmiş. Sahip olduğu teknik özelliklerin arasında, sarj, veri aktarımı ve HDMI çıkışı desteği sunan micro USB3 girişi de dikkat çekiyor. Poco Pro'da ArcSoft PowerMobia yazılımına ve 533 Mhz işlem hızına sahip ARM11 işlemciye yer verildiği ifade ediliyor.

Iain Sinclair tarafından hazırlanan, tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken dijital fotoğraf makinesi Poco Pro, 310$'lık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim