Anlık Bildirim

Lamborghini Urus'a gelen talep beklentilerin çok üzerinde

CNBC'ye konuşan Lamborghini CEO'su Stefano Domenicali, Urus'a gelen talebin beklentilerin çok üzerinde olduğunu ve bu sayede 2018 yılındaki üretimi arttırmayı planladıklarını belirtti.

Lamborghini Urus'a gelen talep beklentilerin çok üzerinde Tam Boyutta Gör
 

Geçtiğimiz yılın satış rakamları İtalyan spor otomobil markası Lamborghini tarafında yüzleri güldürdü. 2017 yılında 3,815 adet satış rakamına ulaşan üretici, bu rakamlar dolayısıyla satışlarını bir önceki yıla oranla %10 arttırmayı başardı.

Satış rakamlarına bakıldığında mükemmel bir yıl geçirdiği anlaşılan Lamborghini, diğer pek çok üretici gibi son yılların popüler SUV segmentinde de büyümeyi hedefliyor. Bu hedefini gerçekleştirmek için geçtiğimiz aylarda Urus SUV modeliyle pazara giriş yapan marka, görünen o ki bu pazarda şimdiden büyük ilgi topladı. 

CNBC’ye konuşan Lamborghini CEO’su Stefano Domenicali, Urus’a olan talebin beklentilerini aştığını söyledi. Domenicali, SUV modelinin 200 bin dolarlık başlangıç fiyatına sahip olmasına rağmen, müşterilerin genellikle opsiyonlarla birlikte Urus için 240 bin dolar ödemeye hazır olduklarını belirtti.

"Bu kadarını biz bile beklemiyorduk" 

İlk başlarda Urus hakkında müşterilerden pozitif geri dönüşler almayı beklediklerini belirten Domenicali, bu seviyede olumlu dönüşleri kendilerinin bile beklemediğini, müşterilerin tepkilerinin olağanüstü olduğunun altını çizdi.

Lamborghini Urus’a gelen yoğun talepten büyük memnuniyet duyan Domenicali, bu sayede satışların da geçen yıla oranla artacağını düşünüyor. 2018 yılını 5,000 adet aracı üretim bandından indirerek sonlandırmayı planladıklarını belirten CEO, geçen yıla göre 1,185 adetlik artışın en az 1,000 tanesinin Urus modeli olacağına inandığını dile getirdi.

%70'i yeni müşteri 

Urus’a sahip olmak isteyenlerin yüzde 70’inin Lamborghini dünyasına ilk kez adım atan müşteriler olması dikkat çekiyor. Bu da Urus’un markaya olan ilgiyi arttırdığı anlamına geliyor. Ayrıca Urus’a gelen yoğun talep içerisinde kadın müşteri sayısının da beklenenin çok üzerinde olduğu söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6122 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lamborghini urus, lamborghini urus ne kadar ve lamborghini suv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim