Anlık Bildirim

MSI yeni netbook modeli Wind U160MX'i yaptığı resmi açıklamayla duyurdu

MSI netbook ürün gamına yeni bir model daha ekliyor. Firma ilk tanıtmını aylar önce yaptığı yeni modeli Wind U160MX'i resmi olarak duyurdu. MSI tarafından "rüya makine" olarak tanımlanan netbook, tasarımı ve hafif yapısı ile dikkat çekmeyi başarıyor. 10.1-inç büyüklüğünde ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan sistem, Intel Atom platformunu temel alıyor ve 1.66GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom N455 işlemcisiyle geliyor. 2GB'a kadar DDR3 bellek desteği sunan netbook, 250GB ve 320GB olmak üzere iki farklı disk seçeneği ile tercih edilebiliyor.

ECO Egine ve TDE gibi güç tasarrufu ve performans odaklı MSI teknolojilerine sahip olan netbook, aynı zamanda Easy Viewer fotoğraf yönetim ve Easy Face biometrik güvenlik yazılımı ile sunuluyor. Ekran kartı olarak işlemciye entegre GMA3150 IGP'sini kullanan dolayısıyla 3D grafik ve Full HD video oynatımı konusunda çok fazla iddiası bulunmayan Wind U160MX'te, kablosuz iletişim için 802.11n WiFi ve Bluetooth 2.1+EDR özelliklerine yer veriliyor. Diğer özellikleri arasında çok formatlı kart okuyucusu, 0.3MP çözünürlüğünde kamera, D-Sub portu, Gigabit Ethernet LAN ve üç adet USB 2.0 portu gibi detaylar sunulan Wind U160MX'in ağırlığı ise üç hücreli pil ile 1Kg.

Windows 7 Starter işletim sistemiyle gelen ve 8.5 saate kadar pil ömrü sunabildiği belirtilen netbook'un fiyatı ise açıklanmadı.

Kaynak; http://www.msi.com/news-media/news/1188.html

MSI yeni netbook modeli Wind U160MX'i yaptığı resmi açıklamayla duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim