Anlık Bildirim
 
Teknoloji firmaları denilince ilk akla gelen Apple’ın MacBook Pro 2018 modellerinde son gelen haberlere göre ciddi bir ekran sorunu yaşanıyor. Sorun kullanıcının kendi çabalarıyla düzeltebileceği bir durum gibi de görünmüyor.


Kalbinde Intel’in Core i9 modelini barındıran modelde GPU tarafında ise AMD’nin RX Vega 20 GPU’su kullanılmakta. Sorun kullanıcıların aktardıklarına göre bilgisayarın uzun bir süre boşta bırakılmasının ardından ortaya çıkıyor.
Ekranı kararan dizüstü uyandığında ekranda dikey hatta kırpışmalar oluşuyor. Üstelik ard arda uygulanan yeniden başlatmalar da durumu düzeltemiyor.
Hatta ilginç bir şekilde rastgele bir yeniden başlatma sonrasında problem ortadan kalkabiliyor ancak benzer şekilde çözümün boşta kalması esnasında ekran kararmasının ardından her şey başa dönüyor.

Yeni alınanda da aynı sorun 

4500$’lık fiyat etiketine sahip 15'' modelde ortaya çıkan can sıkıcı gelişme sonrasında Apple Store’a götürülen cihaz için sorgusuz sualsız birebir değişim uygulanmış. Buna karşın üzücü bir şekilde yeni teslim alınan modelde aynı olaylar yaşanmış.
Görünüşe göre Apple çalışanları sorunla daha önce de karşılaşmışlar. Son olarak her iki modelin üzerinde de MacOS Mojave 10.14.2 sürümünün kurulu olduğunu da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7864 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, intel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim