Anlık Bildirim

Microsoft Band 2 ile Volvo araçlar iletişim kurabilecek

CES 2016 fuarının otomobil teknolojileri açısında en ilginç yeniliği Microsoft ve otomobil devi Volvo'dan geldi. İki şirket ortaklı kurarak Band 2 akıllı bilekliği kontrol cihazı hale getirdi.
CES 2016 fuarı, teknolojinin her alanından olduğu gibi otomobil sektöründen de yenilikleri sergiliyor. Bu alanda yapılan en ilginç duyurusu ile Volvo ve Microsoft'tan geliyor.
Konularının uzmanı Volvo ile Microsoft arasında kurulan ortaklık, Microsoft'un 250$'lık egzersiz bilekliği Band 2 üzerinden Volvo otomobil modellerinin kontrol edilmesine dayanıyor. Bu kontrol süreci kişilerin bilekliğe konuşarak araç içinde navigasyon girişi yapması, klimayı açması, kapıları kitlemesi ya da korna çalması şekilde Volvo on Call uygulaması temelinde gerçekleşiyor. Bu sayede daha hızlı ve inovatif bir araç yönetimi elde edilebiliyor.
İnternete bağlı otomobil kavramını giyilebilir cihazlar ile birleştiren iki dev, bu özelliği önümüzdeki bahar aylarında kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Microsoft Band 2'nin detaylarına buradan ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim