Anlık Bildirim

Microsoft Surface 5 güçleniyor

Microsoft'un beğenilen taşınabilir bilgisayar serisi Surface için yoldaki üyesi Surface Pro 5 için iddialar Kaby Lake işlemci ve daha fazla bellek ile güçleneceği gönünde.
Microsoft'un merakle beklenen yeni taşınabilir bilgisayarı Surface Pro 5 Kaby Lake işlemci ve daha fazla bellek ile geliyor.

Microsoft Surface Pro 5 

İş üretkenliğin taşınabilir olmasına geldiğinde Microsoft'un ürün gamındaki en iyi çözüm Surface Pro 4 oluyor. Intel işlemciye, 16GB ram'e ve 256GB SSD depolamaya sahip olan taşınabilir bilgisayarın yeni donanımlarla güncellenmiş  modeli de yolda.
 Günümüz ihtiyaçlarına ve donanımına ayak uydurmak için güncellenecek bilgisayarın dahili depolaması 512GB'a kadar arttırılabilecek. Performans ve pil ömrü tarafında da Intel'in güncel Kaby Lake işlemcilerinden güç olacak bilgisayar USB Type-C ve Thunderbolt 3 portları ile de güncellenebilir.
Ekran çözünürlüğünün ise 4K'ya yükselebileceği konuşulan modelin üretkenliğindeki en büyük yardımcısı kalem de bu güncellemelerden nasibini alacak gibi.  Manyetik olarak bağlanabildiği dockta kablosuz olarak da şarj edilebilir olacağı konuşuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim